Çerez Örnek

AŞI GELİŞTİRME


P_A12

P_A12 Konvansiyonel aşı üretimi için hücre kültüründe Influenza virüs üretimi ve ölçek büyütme çalışmaları

Bu projede, serumsuz/hayvansal proteinsiz ortamda üretilen influenza aşı virüs suşları ticari ürün olacaktır. Projede, pandemik ve mevsimsel influenzaya karşı evrensel hücre kültürü tabanlı grip aşısının üretilebileceği pilot üretim süreci geliştirilerek aşının ürüne dönüşmesinde en önemli adım olan faz 1 çalışmalarının önünün açılması hedeflenmektedir.

Unvanı, Adı, Soyadı

Projedeki Görevi*

Çalışmakta Olduğu Kurum/Kuruluş

Uzmanlık Alanı**

Doç. Dr. Suphi Ş. Öncel

Yürütücü

Ege Ü. Biyomühendislik

Hücre kültürü, Biyoproses

Prof. Dr. Elif Esin Hameş Tuna

Araştırmacı

Ege Ü. Biyomühendislik

Endüstriyel biyoteknoloji

Doç. Dr. Sait Sargın

Araştırmacı

Ege Ü. Biyomühendislik

Biyoproses

Dr. Öğr. Üyesi İsmail H. Akgün

Araştırmacı

Ege Ü. Biyomühendislik

Ayırma-saflaştırma

Prof. Dr. S. İsmet Gürhan

Araştırmacı

Ege Ü. ARGEFAR

Hücre kültürü, aşı geliştirme / viroloji

Yeni Personel-6

Yardımcı Personel

Ege Ü. Biyomühendislik

Hücre kültürü, biyoproses

Yeni Bursiyer-5

Doktora Bursiyer

Ege Ü. Biyomühendislik

Hücre kültürü, biyoproses

Yeni Bursiyer-6

Doktora Bursiyer

Ege Ü. Biyomühendislik

 

Yeni Bursiyer-7

Doktora Bursiyer

Ege Ü. Biyomühendislik

Ayırma-saflaştırma, aşı geliştirme

Yeni Bursiyer-8

Y. Lisan Bursiyer

Ege Ü. Biyomühendislik

Aşı geliştirme, biyoproses

Yeni Bursiyer-9

Y. Lisan Bursiyer

Ege Ü. Biyomühendislik

Ayırma-saflaştırma, viroloji

 


Ege Üniversitesi

EGE ÜNİVERSİTESİ